Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com


Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com

Sekarang nak join contest ni pulak..hehe
kalau kawan2 nak join just KLIK BANNER kat bawah ok..
hadiah memang menarik!!





Untuk Contest ni, Auni buat sesuatu yang lebih kreatif..syarat pertandingan pun kena kreatif kan..jadi auni terfikir untuk buat pantun..pantun ni macam kiasan la..tak cakap secara direct supaya tak bosan sangat macam baca karangan..hehe..pantun ni mengandungi 4-6 baris satu rangkap..jom la kita tengok..hope korang hepi..:)

Lets start here!!
Tengok macam best,
Hyper contess,
Hadiah besar tak less,
Auni datang try test.

Auni orang baru,
Follower tak beratus tak beribu,
Nak komen kurang tahu,
Blog sendiri pun bercelaru.

Kena komen syarat pertandingan,
Tak boleh bagi alasan,
Kalau nak hadiah tak boleh lepaskan,
Try je la, mana tahu 150 dalam tangan.

Ini ikhlas dari hati,
Blog simple tapi berkualiti,
Blogger lain cakap hal sendiri,
Blog ni buat orang senang hati,
Buat contest dapat duit lagi.

Widget diatur dengan mesra,
Buat hati bertambah suka,
Warna hitam pilihan dia,
Orang laki biarla mereka,
Letak warna pink orang mengata,
Buatlah apa yang kita suka.

Sampai sudah penghujung cerita,
Auni ni bukannya apa,
Nak komen banyak pun tak guna,
Lain orang lain cita rasa,
Cantik dimata cantik di hati kita,
Terima blog seadanya.

Buat pantun suka-suka,
Khas untuk Mksyahir.com sahaja,
Harap ceria terhibur sentiasa,
Terima kasih penutup bicara.

@_@

2 comments:

  1. I wish u all da best .
    Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

    Entry Terbaru:
    Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

    ReplyDelete
  2. datang dari contest yang sama :)
    http://www.honey-yeo.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog-mk.html

    ReplyDelete