BILA KITA MULA BERJUMPA, BORAK PANJANG-PANJANG, MAKAN DAN GELAK SAMA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

* Ala-ala lagu BE mine..:-P
Bila Kita start mula berjumpa,
Kita selalu keluar sama,
Borak panjang-panjang, makan dan gelak sama,
Bila kita start mula bercerita,
Semua kenangan keluar semula,
Tahan air mata, takut over terlebih pula,
Tapi dalam hati rasa nak mula semula.

**Monolog jap...:-0
Aku terdiam sepi, terpandang di satu sudut ruangan yang seharusnya ramai. Terngiang-ngiang suara-suara teman yang takkan pernah aku lupakan. SPS menjadi suram tanpa mereka. Perlahan-lahan air mataku bergenang. Fikiranku mula melayang-layang ke masa lalu. Tangis hatiku mulai merintih merindu.

**TERIMA KASIH YA-AALLAH
Setelah tiga tahun mengharungi perjalanan sebagai seorang pelajar yang penuh perih, susah, senang, suka, duka, gembira akhirnya aku dan teman-teman seperjuanganku berjaya mendapatkan segulung ijazah yang besar ertinya buat kami. ALHAMDULILLAH YA ALLAH...Dengan izan mu kami telah berjaya dan dengan pertolongan mu juga kami berjaya menyelesaikan segala tugas dan tanggungjawab dengan penuh lancar. Dengan adanya kesenangan dan kepayahan yang engkau berikan kami telah pelajari erti kehidupan.

**Ucapan Penghargaan..
Auni nak ucapkan TERIMA KASIH terutamanya mak dan abah, Kaklong , ayum n ain...sepanjang Auni belajar di Sabah mak n abah lah orang yang paling banyak berjasa..dari segi duit, kasih syang, perhatian, keikhlasan...diaorang lah yang paling Auni SALUTE..Kedua Auni nak ucapkan terima kasih kepada para pensyarah kerana banyak memberi ilmu yang sangat berguna. Terima juga kepada rakan-rakan wani, athira, yati zulai, will, vi,zi, masniah, kak ayu, huda dan semuanya. begitu juga kawan-kawan palapes yang dirindui...Adel, affy n anis yang sangat auni sayangi... SPECIALLY to suhail my best frenz forever..iloveu...TERIMA KASIH SEMUANYA...ILOVEU ALLZ!! CONGRATULATIONS TO ALL MY FRENZ..GOODLUCK FOR NEXT CHAPTER!!
1 comment:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete