Review SlimFast Diet



Syukur Alhamdulillah,
Terima Kasih kepada Mia Liana.com kerana memberi kesempatan kepada Auni untuk mencuba produk SlimFast Diet. Auni ada nyatakan kepada Mia mengenai berat badan Auni yang semakin meningkat dari 45 kepada 55 dalam jangka masa yang sangat singkat. Auni memang sangat nak turunkan berat badan ni. 




PRODUK SLIMFAST DIET 'PRODUK KURUS YANG BERKESAN'
Ya, memang berkesan sangat. Auni pernah mencuba satu produk ni yang tidak memberi sebarang kesan pada berat badan Auni. Malah Auni rasakan badan Auni semakin gemuk. Tak tahu kenapa, tapi itulah kenyataanya. Tapi selepas Auni makan hanya 1 Sachet produk Slim Fast Auni dah rasa  lain. Auni rasa kenyang sepanjang hari. Auni tahu kalau nak kurus tu memang makan masa sikit. Ia bergantung pada kadar metabolisme badan kita jugak. Kalau makan satu takkan terus kurus. Selepas Auni makan 10 sachet SlimFast Auni da nampak kesan dia. Auni agak terkejut sebab dalam masa 10 hari Auni da turun 4 kg. Bukan senang nak turun 4 kg tau. Auni amalkan minum air kosong 2 liter sehari.  SlimFast ni memang berkesan. 


PRODUK SLIMFAST DIET 'CARA KURUS DENGAN CEPAT'
Ya, produk SlimFast adalah cara atau jalan penyelesaian untuk anda kurus dengan cepat. Tak perlukan masa yang agak lama untuk kurus. 


PRODUK SLIMFAST DIET 'KEMPISKAN PERUT BUNCIT'
Ya, memang kempis. Perut auni memang buncit sebelum auni cub Slimfast. Bila berat badan da turun secara automatik perut kita pun semakin kempis. Memang risau jugak la perut ni tak pandai nak kempis. Tapi Alhamdulillah berat da turun 4 kg dan perut pun makin kempis.


PRODUK SLIMFAST DIET 'LANGSING'
Nak kata Langsing tu tak lagi kot. Mungkin kalau makan secara berterusan boleh langsing. Tapi bila berat badan da turun 4kg ni pun da rasa sangat gembira. Mungkin lepas ni kalau ada duit boleh teruskan minum Slimfast ni supaya boleh langsing. Insyaallah

NAK KURUS TAK?? Jadi sesiapa nak kurus tu boleh cuba produk SLIMFAST DIET ni..Sememangnya akan memberi kepuasan kepada anda. JOM CUBA SEKARANG!!







CARA PENGAMBILAN PODUK SLIMFAST DIET:

:::>Tuangkan 1 sachet dan bancuh dengan 120ml air suam 
(SANGAT MUDAH)


TERIMA KASIH SLIMFAST DIET & MIA LIANA


PRODUK SLIMFAST DIET MEMBERIKAN SENYUMAN YANG SANGAT BERMAKNA KEPADA SAYA. TERIMA KASIH SLIM FAST!!




Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.



20 comments:

  1. memang nampak di wajah Auni tersenyum puas dgn hasil SFD..tahniah dari PCL ; salam singgah.

    ReplyDelete
  2. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmslm...trima ksih atas produk slimfast yg di beri..:)

      Delete
  3. tahniah sis Auni sebab berjaya turunkan berat badan, muka happy itu :D

    Salam singgah dari blog:
    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
  4. tahniah sbb berjaya turunkan berat badan..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
  5. tahniah seterusnhya.
    dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
  6. tahniah dan gud luck!follow sini jugak..dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  7. goodluck auni

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html

    ReplyDelete
  8. Wah wah wahh!!!
    Congratulations!!! Hihihi. Qila pun dari Giveaway SlimFast Diet ni jugak heee~
    Harap kita mara lah ke next round kan :D :D :D hihi

    ReplyDelete
  9. GD luck :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  10. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete
  11. Salam.
    wahh bnyk nya turun 4 kg
    dr segmen yg sama
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  12. Salam...wahh.. tahniah ya..kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    ReplyDelete
  13. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Auni... auni... auni... comel..

    ReplyDelete