MIRACLE BIO WATER BY BIO ESSENCE

Assalamualaikum
Hari ni nak review satu produk dari Bio Essence iaitu Miracle Bio Water. Yang bagusnya mengenai produk ni ialah mempunyai fungsi yang pelbagai..Nak tahu apa fungsinya..:

FACE
* Control oil effectively
* Refines Pores
* Whitens & brightens skin
* Firm skin with better elasticity
* Lifts skin
* Reduces dark circles
* Reduces eye bags
* Relieves sensitives skin
* Relieves pimples & Reduces rechness
* Use after makeup for longer lasting & natural look
* Moisturizes and nourishes skin
* Relieves tiredness, energizing
* Soothes skin after treatment

HAIR
* Moisturizes for lustrous hair
* Relieves dryness & split ends

BODY
* Refreshes and soothes skin after exercise
* Soothes and calms damage skin
* Under hot sun to moisturize and refresh skin

FOR BABIES
* Ideal skincare for babies
* Soothes diaper rashes

Auni biasa pakai ni masa keluar tengah hari. Muka memang rasa tak selesa. Rasa berminyak. Bila sembur Miracle Bio Water ni muka rasa ringan & sejuk. Auni juga guna benda ni time lepas makeup. Memang ada rasa perubahan lepas pakai sebab kulit muka pun jadi tak berminyak. Harga sebotol Miracle Bio Water ni RM 23.80. Auni pakai dah nak dekat 2 bulan tak habis2 lagi..Untuk yang ingin mencuba jangan takut2 sebab sepanjang auni pakai produk ni tak ada effect apa2 pn..Auni pun ad tengok review yang lain. Diaorang pun memberi komen yang positif terhadap produk ni..Selamat mencuba..



2 comments:

  1. lepas make-ip semua2 tu, spray ke muka ya sis auni? tq .huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..memang best..muka jadi sejuk..:)

      Delete