Invitation to collaborate with ZALORA Malaysia


Assalamualaikum
Alhamdulillah. Baru je beberapa hari Auni post mengenai Khidmat Review produk dapat jemputan dari pihak zalora untuk letak artikel. Kalau siap je pihak Zalora akan bagi baucer RM50. Ramai da blogger lain dapat macamni jugak sebelum ni. Rezeki la ni. Terima jangan tak terima. Terima Kasih Zalora. Artikel tu akan di post secepat mungkin..




8 comments:

  1. tahniah..nad belum dapat pun..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..auni pun x tahu cmna leh dapat..

      Delete
  2. sy pernah dpt offer dari 1 comp ni utk review brg tp sy x terima sbb xreti nak review cmne.hehehe.sengal kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..letak je produk ap yg dia jual n sedikit penerangan produk tu..yg penting ltk details wasap/contact supaya o
      Sng org nk contact penjual..:)

      Delete
    2. Hihi..letak je produk ap yg dia jual n sedikit penerangan produk tu..yg penting ltk details wasap/contact supaya o
      Sng org nk contact penjual..:)

      Delete
  3. sy baru dpat. tapi tak tahu apa benda dan mcm mane nak respon, hehe tlg please...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..maaf lmbt..awk ckp je yg awk stuju nk buat..mmg sng..klu sy, dia dah bgi stu artikel mngenai sunglasses..lps tu kita hnya post je dlm blog kita..copy paste..ltk gmbr ckit..tpi ad juga yg auni bce dr blog lain diaorg kna buat review sndri..xtentu jgk..tp awk ckp je sy terima dan ap yg sy blh buat.hihi..

      Delete
    2. Hi..maaf lmbt..awk ckp je yg awk stuju nk buat..mmg sng..klu sy, dia dah bgi stu artikel mngenai sunglasses..lps tu kita hnya post je dlm blog kita..copy paste..ltk gmbr ckit..tpi ad juga yg auni bce dr blog lain diaorg kna buat review sndri..xtentu jgk..tp awk ckp je sy terima dan ap yg sy blh buat.hihi..

      Delete