Review About Lazada: Health and Beauty >> Brush


Assalamualaikum,
Hari ni nak review sikit mengenai Online Shop iaitu Lazada. Auni tak nak cerita bahagian Women fashion atau men fashion atau home & living dan lain-lain..tapi nak cerita mengenai Barang makeup yang di jual di Lazada.com.my. Apa yang bestnya?? Bila buka je laman web lazada Auni akan ke bahagian Health and beauty..Sebab ap? Sebab barang-barang makeup diaorang murah2 sangat..terutamanya Brush. Puas hati sangat dapat beli brush dia..satu set tak sampai 10 ringgit!! Mana nak cari Brush yang murah kan..Kalau korang tak caye tengok ni..







Ha..yang ni baru brush. Murah kan..Banyak sangat pilihan brush kat sini. Kalau nak lebih murah korang download la app Lazada..Bila da buka laman web lazada ni korang scroll je sampai penat..haha.sebab apa..kalau bahagian brush je gambar sampai beribu-ribu gambar..Korang kena pilih harga terbaik..sebab harga lain-lain untuk brush yang sama..ada yang murah ada yg mahal..korang kena pandai2 la pilih. Auni dah pernah beli kat lazada ni..brush kabuki bamboo dan ad lg 4 barang..dapat 11 brush dengan harga RM22.00 sahaja!! Postage Free. Sebab apa free diaorg guna pos daftar. Ada juga kena cas pos RM5..Dia bergantung pada barang tu dari company mana. dalam masa 3 minggu tu dapat la barang. Auni hari tu beli 5 jenis barang..Dapat 4 tracking no.. Barang-barang ni kebanyakannya dari China. Ada juga direct dari Malaysia. Kalau nak yang murah kat sini la..Nak cakap bab Quality..Kalau untuk Brush kualiti memang ok..Puas Hati sebab sama macam dalam gambar. Auni tak ada gambar brush yang Auni beli sebab tak dapat nak transfer gambar ke laptop..Nanti lain kali auni shared. Yang minat sangat makeup tu boleh la beli brush kat sini. Nanti auni review produk lain pulak dari Lazada. Selamat membeli!!


................................................................................................................................................................

NAK PROMOTE PRODUK MURAH?? HANYA RM5 DAPAT ONE POST REVIEW SAMPAI BILA2 DAN KELUAR DI CARIAN GOOGLE.
HANYA WASAP 0142299612/EMAIL auniqaryailham90@gmail.com.



1 comment:

  1. Gracious, Thanks for sharing such lovely post, It's awesome!!

    ReplyDelete