BUTAE POWDER

Assalamualaikum hari ni dapat review untuk bedak butae Powder. Apa itu bedak Butae ni? Ala..macam bedak compact tu la..Cuma yang ni harganya murah dan kesan penggunaan nya sangat bagus. Sebab apa bagus? sebab dia boleh kawal kulit muka yang jenis berminyak tu..Nama pun super Oil Control Powder..Kebanyakan mak andam guna bedak ni untuk makeup..long lasting ye ..even berpeluh pun nampak matte lagi muka tu..

Cadangan memilih kod Bedak Butae?
Ada 3 jenis: 
No 1: Pale Natural
No 2: Soft Beige
No 3: Golden Brown

(Untuk yang kulit agak biasa2 pun cantik klu guna no 1 jenis pale natural..Sebab bagi auni no 2 tu sesuai untuk kulit yang betul2  tak brapa nak cerah tu..Klu no 3 lagi gelap. Untuk kulit2 wanita malaysia ni sesuai pakai No 1)


Untuk harga bedak ni bergantung pada penjual..klu beli retail ada yang menjual satu RM8,9,10,11..Bergantung pada penjual dapat supplier yang mana..Klu belian secara borong boleh mencecah RM3.50 satu..Murah kan? tak payah nak beli bedak mahal2..Butae Powder ni dah cukup..ada cermin lagi..hihi.

PACKAGING BARU!
Bedak Butae dah ada packaging baru tau..warna biru..dengar kata tak akan keluar da packaging lama tu..allahualam..

Senarai penjual bedak Butae
Instagram:
- minishopkami
- jomcantikmenawan
- adikmanisbeauty 
- nutribeauty_dihati
- egaon9shop

Facebook:
- Purple borong Kosmetik

7 comments:

  1. ehh.ehhhh tak sangka la ianya murah betul.

    ReplyDelete
  2. tenkiu auni sbb promote..
    eqaon9shop
    0139412360

    ReplyDelete
  3. tenkiu auni sbb promote..
    eqaon9shop
    0139412360

    ReplyDelete
  4. tenkiu auni sbb promote..
    eqaon9shop
    0139412360

    ReplyDelete
  5. BORONG BEDAK BUTAE' Oil CONTROL
    dibuka hanya untuk pemborong sahaja!!
    stok amatlah terhad..
    1dozen 12pcs
    1 - 9 dozen : RM4.50
    100pcs : RM4
    10 - 20 dozen : RM4
    21 - 24 dozen : RM3.80
    25 dozen keatas : RM3.50
    500pcs keatas : RM3.40

    wa : 0139412360
    ig : eqaon9shop
    fb page : eqaon9shop
    blog : nursyafiqahzahit90.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. BORONG BEDAK BUTAE' Oil CONTROL
    dibuka hanya untuk pemborong sahaja!!
    stok amatlah terhad..
    1dozen 12pcs
    1 - 9 dozen : RM4.50
    100pcs : RM4
    10 - 20 dozen : RM4
    21 - 24 dozen : RM3.80
    25 dozen keatas : RM3.50
    500pcs keatas : RM3.40

    wa : 0139412360
    ig : eqaon9shop
    fb page : eqaon9shop
    blog : nursyafiqahzahit90.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete